tag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post5846164804592866461..comments2023-08-13T17:07:10.089+02:00Comments on ...dziś mam smaka na...: Kurczak pieczony z jabłkami i gruszkamireve82http://www.blogger.com/profile/14516514422308688410noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-29857222338676888232010-07-04T16:50:06.606+02:002010-07-04T16:50:06.606+02:00Lubie piec mięso z owocami, np golonka z morelami ...Lubie piec mięso z owocami, np golonka z morelami jest pyszna!!!<br />Pozdrawiam, gdzie się podziewasz reve?kasshttps://www.blogger.com/profile/06872665333376940828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-35512854979573214272010-06-27T21:09:13.916+02:002010-06-27T21:09:13.916+02:00Super połączenie:) Poproszę o kawałeczek!Super połączenie:) Poproszę o kawałeczek!Nemihttps://www.blogger.com/profile/00304506692259798223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-73294993233598826882010-06-25T19:58:05.734+02:002010-06-25T19:58:05.734+02:00Super Ci sie upiekł kurczak, wygląda bardzo apetyc...Super Ci sie upiekł kurczak, wygląda bardzo apetycznie, chrupiąco, pysznie po prostu!<br />Przyznam sie , że nie znam smaku pieczonego kurczaka z owocami, natomiast kaczke z jabłuszkami jadłam nie raz i bardzo lubie:))<br />Pozdrowionka cieplutkie!andzia-35https://www.blogger.com/profile/08685970084825479185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-19976560624502789862010-06-06T14:39:34.488+02:002010-06-06T14:39:34.488+02:00moje eksperymenty w łączeniu mięsa i owoców póki c...moje eksperymenty w łączeniu mięsa i owoców póki co bardzo pozytywnie nas zaskakiwały..najwidoczniej podniebieniu smakuje taki duet...co do garnka, to w tym przypadku pod pokrywką kurczak bardzo słabo się przyrumienił, za to "udusił" i dlatego był bardzo soczysty, przyrumienił się dopiero po zdjęciu pokrywki, a piekłam z termoobiegiem...jeśli piekę (jakiekolwiek) mięso w romertopfie - to zawsze najpierw przykryte, aby było soczyste, a ostatnie minuty bez - aby się przyrumieniło..inaczej myślę, że skórka się zbyt szybko przypieka, a potem muszę chronić ją aby mięso doszło w środku...a tak tym sposobem który opisałam nie mam z tym żadnego problemu:)reve82https://www.blogger.com/profile/14516514422308688410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-8213035020970124062010-06-05T22:55:47.592+02:002010-06-05T22:55:47.592+02:00Brzmi ciekawie i fantastycznie wyglada. Dotad doda...Brzmi ciekawie i fantastycznie wyglada. Dotad dodawalm jablka tylko do zeberek i nie doczekalam sie odglosow zachwytu. <br />Czy to dzieki garnkowi rzymskiemu - tak pieknie sie przyrumienia?Anjahttps://www.blogger.com/profile/18180147242432056021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8651787360303234848.post-14625132747637198772010-06-05T20:47:18.032+02:002010-06-05T20:47:18.032+02:00Wyglada rewelacyjnie, szczegolnie ta chrupiaca sko...Wyglada rewelacyjnie, szczegolnie ta chrupiaca skorka:)Anonymousnoreply@blogger.com